Olen toiminut yrittäjänä jo 13 vuotta ja matka jatkuu. Olen ollut onnekas, kun olen saanut palvella tänä aikana niin monia ihania asiakkaita. Palvelen jatkossakin parturi-kampaajana, mutta sen lisäksi tarjoan Liikuntakeskus Parkissa myös personal trainer-palveluita, liikunta- ja ruokavalio-ohjausta.

Ryhmä tangolla MV käsitelty

”Tämä projekti on ollut todella mielenkiintoinen ja olen siihen lähtenyt ihan sadalla prosentilla mukaan. Pilkun tarkasti olen Katin ruokaohjeita noudattanut.

Ruokavalioissa Kati on löytänyt monenlaisia vaihtoehtoja, joista Kati on saanut räätälöityä sen mulle parhaimman ja sopivimman vaihtoehdon.
Huonoina hetkinä, jolloin ruoka ei niin maistu ja tekisi mieli retkahtaa herkkuihin, olen Katille laittanut viestin, jolloin Kati on tsempannut eteenpäin. Hän löytää aina ne oikeat sanat joilla pääsee huonon hetken yli ja jaksaa taas keskittyä täysillä. Katilta on ollut helppo kysyä neuvoa ruokailuun liittyvissä kysymyksissä sekä ongelmatilanteissa, ja vastaus on tullut nopeasti.
Kehonkoostumusmittauksen mukaan tulos on ollut aivan loistava! Lihakset ovat kasvaneet ja rasvat pienentyneet joka puolelta!
Ruokavalion myötä myös itsetunto omasta kehosta on kasvanut, energiaa on enemmän ja keho voi terveemmin. Peilikuvani näyttää paljon paremmalta kuin ennen projektia

Ohjaajana Kati on todella monipuolinen. Hän pystyy löytämään ihmisestä helposti sen, millä tavalla häntä juuri pitää ohjata, että treeneistä saa mahdollisimman paljon irti.
Kati on iloinen, energinen, huumorintajuinen, ymmärtävä ja tarvittaessa myös todella jämäkkä. Katilla on loistava tilannetaju. Katin treenit on monipuolisia, vaihtelevia ja niihin on saanut myös itse vaikuttaa. Kati pitää loistavia ohjauksia sekä kuntosalilla että ct-salissa.
Kati ottaa huomioon yksilöllisesti treenitaustan ja lähtötilanteen. Vasta-alkajille hän näyttää vaikka kädestä pitäen liikkeet, että ne menee varmasti oikein ja kokeneempaa liikkujaa hän pystyy motivoimaan ylittämään itsensä aina uudestaan ja uudestaan.” – Laura

 

”Asiakaslähtöisyys kuvaa hyvin Katin tapaa työskennellä sekä kampaajana että pt:nä. Kati paneutuu asiakkaan lähtökohtiin ja tekee työnsä aina ajatuksella, asiakasta kuunnellen. Hän ei tarjoa mitään pakettiratkaisuja, vaan miettii tapauskohtaisesti, mikä toimii missäkin tilanteessa. Katin ravinto- ja pt-ohjaus on ollut todella motivoivaa ja tuonut uudenlaista asennetta treeneihin. Ruokavalio on muokattu juuri minulle sopivaksi, omat rajoitteet ja mieltymykset huomioiden. Ruokavalio on tukenut treeneissä jaksamista ja kehittymistä. Ongelmatilanteissa on aina pystynyt kääntymään Katin puoleen. Muutosta on tapahtunut sekä sisäisesti että ulkoisesti; kehonkoostumus on tiivistynyt ja itseluottamus ja usko omiin kykyihin ja kehittymiseen parantunut. Katin vahvuus ohjaajana on ehdottomasti kyky saada asiakas ylittämään itsensä ja luottamaan omiin kykyihinsä. Katin positiivisuus on tarttuvaa ja se saa jaksamaan! Vaikka Kati on ohjaajana vaativa, eikä päästä todellakaan helpolla, treeneissä on aina mukana myös huumoria. Hymy huulella, hammasta purren, on monista treeneistä selvitty. Kati on ihmisenä helposti lähestyttävä, lämminsydäminen ja avulias. Katin tiimiin pääseminen on ollut etuoikeus!” – Susan